Ale rizotas

Perskaitytas kartų: 3611

Ingredientai

:

veršiena (150 g.)

kiauliena (150 g.)

grietinė (3 šaukštai)

bazilikai (1/4 šaukštelio)

pipirai (truputis)

rizoto ryžiai (1/2 stiklinės)

pomidorų tyrė (1 šaukštas)

druska (žiupsnis)

prieskoniai veršienai arba kiaulienai

Gaminimas

:

Veršieną ir kiaulieną supjautome gabaliukais, dedame , bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. . Dedame mėsą kepti, nepilame riebalu, tik apkepinam truputi. Verdame , kol jie iki galo neisvirę. su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, ismaišome ir dar troškiname apie 10 min. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)