Ale rizotas

Perskaitytas kartų: 2829

Ingredientai

:

veršiena (150 g.)

kiauliena (150 g.)

grietinė (3 šaukštai)

bazilikai (1/4 šaukštelio)

pipirai (truputis)

rizoto ryžiai (1/2 stiklinės)

pomidorų tyrė (1 šaukštas)

druska (žiupsnis)

prieskoniai veršienai arba kiaulienai

Gaminimas

:

Veršieną ir kiaulieną supjautome gabaliukais, dedame , bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalu, tik apkepinam . Verdame ryžius, kol jie iki galo neisvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, ismaišome ir dar troškiname apie 10 min. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:
(1)


oLFbvdPzqK: As tai bukvaliai sayckiau, kad kartumas dingsta kai gile paguli ant zemes ir pasala, tada krakmolas esantis gileje virsta gliukoze, toks pat procesas kaip pasalusioje bulveje:]
2014-05-08 20:00

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas