Karštas šokoladas niūriam vakarui

Perskaitytas kartų: 2687

Karštas šokoladas niūriam vakarui

Ingredientai

:

trupintas šokoladas (200 g.)

pienas (1,5 l.)

cukrus (2 šaukštai)

malta aitrioji paprika

zefyriniai saldainiai

Gaminimas

:

Puode užvirti pieną. Į kitą puodą suberti šokoladą, cukrų, įpilt virinto pieno ir maišant kaitinti (neužvirinant). Supilti likusį pieną. Kai masė taps vientisa, puodą nukelti nuo ugnies. Jei kaitinant susidarys , perkošti. Karštą šokoladą išpilstyti į puodelius, pabarstyti aitriosios milteliais ir smulkintais saldainiais. Jei nemėgstate aštriai, vietoj aitriosios dėti cinamoną. Karštą šokoladą taip pat galima gardinti plakamąja grietinėle arba vaniliniais ledais. Tinka ir uogos. Patiekalo užteks 4 asmenims. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)