Įvairių vaisių kompotas

Perskaitytas kartų: 3874

Įvairių vaisių kompotas

Ingredientai

:

obuoliai (250 g)

kriaušės (350 g)

vynuogės (150 g)

arbūzai (250 g)

cukrus (200 g)

vanduo (2 stiklinės)

Gaminimas

:

Cukraus sirupe atskirai apvirti obuolius bei kriaušes ir nukelti nuo ugnies. Į šiltą sirupą su obuoliais vynuoges, o į kriaušes - nuluptą, be sėklų, mažais gabaliukais supjaustytą arbūzą. Abu kompotus atšaldyti. Duodant į stalą vaisius į vazeles, salotines ar dubenėlius ir užpilti sirupu.

Taip pat gaminamas kompotas ir iš bet kurių vaisių bei uogų. , kriaušės, slyvos, vyšnios, trešnės, persikai, svarainiai, sirupe, o vynuogės, arbūzai, moliūgai, apelsinai, mandarinai, ananasai, , braškės, žemuogės tik pašildomos karštame sirupe.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)