Morkų ir žirnelių garnyras

Perskaitytas kartų: 4017

Ingredientai

:

šviežios morkos (300 g)

šviežūs žirneliai (300 g)

grietinėlė (pakelis)

sviestas ar margarinas (šaukštas)

kapoti krapai (ryšelis)

miltai (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)