Morkų ir žirnelių garnyras

Perskaitytas kartų: 5064

Ingredientai

:

šviežios morkos (300 g)

šviežūs žirneliai (300 g)

grietinėlė (pakelis)

sviestas ar margarinas (šaukštas)

kapoti krapai (ryšelis)

miltai (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)