Morkų ir žirnelių garnyras

Perskaitytas kartų: 7567

Ingredientai

:

šviežios morkos (300 g)

šviežūs žirneliai (300 g)

grietinėlė (pakelis)

sviestas ar margarinas (šaukštas)

kapoti krapai (ryšelis)

miltai (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)