Morkų ir žirnelių garnyras

Perskaitytas kartų: 5759

Ingredientai

:

šviežios morkos (300 g)

šviežūs žirneliai (300 g)

grietinėlė (pakelis)

sviestas ar margarinas (šaukštas)

kapoti krapai (ryšelis)

miltai (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morkas nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)