Morkų ir žirnelių garnyras

Perskaitytas kartų: 5793

Ingredientai

:

šviežios morkos (300 g)

šviežūs žirneliai (300 g)

grietinėlė (pakelis)

sviestas ar margarinas (šaukštas)

kapoti krapai (ryšelis)

miltai (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)