Karamelinis padažas

Perskaitytas kartų: 3575

Karamelinis padažas

Ingredientai

:

šokoladas (25 g)

sviestas (15 g)

šiltas pienas (2 šaukštas)

rudas cukrus (100 g)

auksaspalvis sirupas (1 šaukštas)

vanilės esencija (1/2 šaukštelio)

Gaminimas

:

šokoladą sulaužyti, sudėti į dubenėlį, kurį virš kito indo su vandens garais. Sudėti sviestą, palikti kol ir sviestas išsilydys, kartkartėmis pamaišant. Įmaišyti pieną. Supilti cukrų ir sirupą. Perkelti ant silpnos ugnies ir kaitinti kol cukrus . Užvirinti. Kaitinti be maišymo 5 minutes. Nukelti nuo ugnies, įpilti vanilės esenciją ir išmaišyti. Patiekti karštą. Tinka ledams, pudingams.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)