Japoniškas glaistas

Perskaitytas kartų: 2910

Japoniškas glaistas

Ingredientai

:

imbierų šaknys (10 g)

česnakai (1 skiltelė)

aitriosios paprikos (1 / 4 vnt.)

tiršta pomidorų pasta (50 g)

natūralus medus (50 g)

žaliųjų citrinų sultys (2 vnt.)

sojų padažas (10 ml)

Vusterio padažas (10 ml)

Gaminimas

:

Imbiero šaknį ir česnako skiltelę nulupkite ir kiek pasmulkinkite. Aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais. Smulkintas daržoves meskite į puodą,dėkite pomidorų pastą ir medų, išspauskite sultis, supilkite sojų ir Vusterio padažus ir kaitinkite apie 5 minutes vidutinėje temperatūroje. Glaistą atvėsinkite ir pertrinkite elektriniu .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:

Komentarų dar nėra.


Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas