Aštrios auksinės bulvytės

Perskaitytas kartų: 2044

Ingredientai

:

bulvės (1 kg)

uoginė paprika (1 a. š.)

saldžiosios paprikos milteliai (1 a.š.)

malta kalendra (0,5 a. š.)

maltas kuminas (0,5 a. š.)

česnakas (2 skiltelės)

aliejus (2 v. š.)

druska

Gaminimas

:

Bulves perpjauti per puse ir supjaustyti skiltelėmis. Užvirti puodą vandens ir apvirti jame bulvių skilteles apie 8 minutes, kad tik pradėtų minkštėti, bet . Prieskonius sumaišyti su sutrintu česnaku, druska ir aliejumi. Kai bulvės apvirs nupilti ir leisti joms pagaruoti, tada prieskonių tyrelę sumaišyti ir išdėliojus ant skardos kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Tinka gaivus padažas, pvz., salierų ir grietinės. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)