Žiedinių kopūstų blynai

Perskaitytas kartų: 1701

Ingredientai

:

žiediniai kopūstai (1 kg)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (pusė stiklinės)

batonas (2 riekutės)

miltai (pusė stiklinės)

krapai (2 šakelės)

petražolės (2 šakelės)

aliejus

druska

Gaminimas

:

Kopūstus išskirstykite žiedinėliais, nuplaukite ir šešias minutes pasūdytame vandenyje. Tada nuvarvinkite, ataušinkite ir sumalkite mėsmale stambiu sieteliu. Batoną išmirkykite piene, nusunkite ir sumaigykite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius dėkite prie žiedinių kopūstų. Suberkite miltus, skaninikite prieskoniais. Žalumynus nuplaukite, , susmulkinkite ir taip pat suberkite. gerai sumaišykite. Baltymus išplakite iki putų, sukrėskite į masę ir sumaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus , šaukštu krėskite tėšlą ir kepkite ant vidutinės kaitros po keturias minutes iš abiejų pusių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)