Žiedinių kopūstų blynai

Perskaitytas kartų: 1756

Ingredientai

:

žiediniai kopūstai (1 kg)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (pusė stiklinės)

batonas (2 riekutės)

miltai (pusė stiklinės)

krapai (2 šakelės)

petražolės (2 šakelės)

aliejus

druska

Gaminimas

:

Kopūstus išskirstykite žiedinėliais, ir šešias minutes virkite pasūdytame vandenyje. Tada nuvarvinkite, ataušinkite ir sumalkite mėsmale stambiu sieteliu. Batoną išmirkykite piene, nusunkite ir sumaigykite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius dėkite prie žiedinių kopūstų. Suberkite miltus, skaninikite prieskoniais. Žalumynus , nusausinkite, susmulkinkite ir taip pat suberkite. Viską gerai sumaišykite. išplakite iki putų, į masę ir sumaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus , šaukštu krėskite tėšlą ir kepkite ant kaitros po keturias minutes iš abiejų pusių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)