Žiedinių kopūstų blynai

Perskaitytas kartų: 2099

Ingredientai

:

žiediniai kopūstai (1 kg)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (pusė stiklinės)

batonas (2 riekutės)

miltai (pusė stiklinės)

krapai (2 šakelės)

petražolės (2 šakelės)

aliejus

druska

Gaminimas

:

Kopūstus išskirstykite žiedinėliais, nuplaukite ir šešias minutes virkite pasūdytame vandenyje. Tada nuvarvinkite, ataušinkite ir sumalkite mėsmale stambiu sieteliu. Batoną išmirkykite piene, nusunkite ir . Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius dėkite prie žiedinių kopūstų. Suberkite miltus, skaninikite prieskoniais. Žalumynus nuplaukite, nusausinkite, ir taip pat suberkite. Viską gerai sumaišykite. Baltymus išplakite iki putų, sukrėskite į masę ir sumaišykite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus , šaukštu krėskite tėšlą ir kepkite ant vidutinės kaitros po keturias minutes iš abiejų pusių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)