Virtinukai su kalakutienos faršu ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 4538

Ingredientai

:

kalakutienos faršas (400 g)

pievagrybiai (150-200 g)

pomidorų tyrė (2 šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

mėgstami prieskoniai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

miltai (500 g)

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Į kalakutienos faršą įmušti kiaušinį, pagardinti pagal skonį mėgstamais prieskoniais, druska, įkrėsti pomidorų bei smulkiai pjaustytus pievagrybius.
Iš miltų, vandens ir druskos išminkyti tešlą. Iš tešlos daryti blynelius, dėti šaukštą faršo, formuoti virtinukus, tvirtai užspaudžiant galus. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Išvirusius nuvarvinti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)