Virtinukai su kalakutienos faršu ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 4755

Ingredientai

:

kalakutienos faršas (400 g)

pievagrybiai (150-200 g)

pomidorų tyrė (2 šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

mėgstami prieskoniai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

miltai (500 g)

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Į kalakutienos faršą įmušti kiaušinį, pagardinti pagal skonį mėgstamais prieskoniais, , įkrėsti pomidorų tyrės bei smulkiai pjaustytus pievagrybius.
Iš miltų, vandens ir žiupsneliu druskos išminkyti tešlą. Iš tešlos daryti blynelius, dėti šaukštą faršo, formuoti virtinukus, tvirtai užspaudžiant galus. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Išvirusius . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)