Virtinukai su kalakutienos faršu ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 5005

Ingredientai

:

kalakutienos faršas (400 g)

pievagrybiai (150-200 g)

pomidorų tyrė (2 šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

mėgstami prieskoniai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

miltai (500 g)

vanduo

aliejus

Gaminimas

:

Į kalakutienos faršą įmušti kiaušinį, pagardinti pagal skonį mėgstamais prieskoniais, druska, įkrėsti pomidorų tyrės bei smulkiai pjaustytus pievagrybius.
Iš miltų, vandens ir žiupsneliu druskos išminkyti tešlą. Iš tešlos daryti blynelius, dėti šaukštą faršo, formuoti virtinukus, tvirtai užspaudžiant galus. Dėti į vandenį. Išvirusius nuvarvinti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)