Virtinukai su braškėmis

Perskaitytas kartų: 2850

Ingredientai

:

varškė (200 g)

miltai (20 g)

vanduo (80 g.

kiaušiniai (1 vnt.)

druska (pagal skonį)

braškės (300 g)

cukrus (50 g)

Gaminimas

:

Padažiukui naudojau grietinę ir cukrų, su trupučiu vanilės. Gaminimas: Iš nurodytų ingridientų užmaišyti tešlą. Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Imti kvadratą į vidurį dėti braškę ir užspausti . Dėti į verdantį vandenį, iškilus dar pavirti 3 – 5 min. Tiekti su mėgstamu užpilu padažiuku. Pasabos: receptėlį radau internete, tačiau šiek tiek pakoregavau kiekius, nes tarkime jei varškė skystesnė, 20 g miltų tikrai ženkliai per , tad siūlyčiau nebijoti pridėti miltų, jei tešla atrodo per skysta. Ir dar siūlyčiau tešlą bent 15 – 20 min. Palaikyti šaldytuve, tada mažiau limpa ir lengviau kočiojama. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)