Virtiniai su plaučių įdaru

Perskaitytas kartų: 10137

Ingredientai

:

tešlai:

kiaušinis (1 vnt.)

vanduo (1 stikl.)

druska (truputis)

miltai (2 stikl.)

įdarui:

pipirai

lašinukai (apie 100 g)

druska (pagal skonį)

svogūnas (1 - 2 vnt.)

virti plaučiai (400 g)

Gaminimas

:

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio . Plaučius išvirti, . Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti juose smulkintą svogūną, įmaišyti prieskonius, viską . Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.Skanu su spirgučiais,grietine.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)