Virti varškėčiai su braškiniu padažu

Perskaitytas kartų: 6009

Ingredientai

:

pusriebė varškė (250 g)

cukrus (1 - 2 v. š.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska

miltai (180 - 200 ml)

grietinė

šviežiai trintos braškės su cukrumi

Gaminimas

:

Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)