Virti varškėčiai su braškiniu padažu

Perskaitytas kartų: 6137

Ingredientai

:

pusriebė varškė (250 g)

cukrus (1 - 2 v. š.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska

miltai (180 - 200 ml)

grietinė

šviežiai trintos braškės su cukrumi

Gaminimas

:

Varškę su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis ( užšaldytas trintas su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)