Virti varškėčiai su braškiniu padažu

Perskaitytas kartų: 6194

Ingredientai

:

pusriebė varškė (250 g)

cukrus (1 - 2 v. š.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska

miltai (180 - 200 ml)

grietinė

šviežiai trintos braškės su cukrumi

Gaminimas

:

Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti . Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti .

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)