Varškėčiai su aguonomis ir kokosais
Ingredientai
:
varškė (500 g.)
kiaušinis (1 vnt.)
manų kruopos (2 šaukštai)
miltai (1 stiklinė)
kepimo milteliai (0,5 šaukštelio)
kokoso drožlės (2 šaukštai)
aguonos (2 šaukštai)
cukrus (2 šaukštai)
druska
Gaminimas
:Varškę gerai sugrūsti su kiaušiniu, suberti cukrų, druską, manų kruopas, aguonas ir kokoso drožles. Berti su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų, bet kad ir nebūtų labai kieti. Kepti gerai įkaitintame aliejuje. Skaniausia su
ir trintomis ar šaldytomis braškėmis.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Blynai, virtiniai
- Varškėčiai
|
Kepimas
|
Pieno produktai
- Varškė
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.