Traškūs virtų bulvių blyneliai su graikiniais riešutais

Perskaitytas kartų: 2425

Ingredientai

:

bulvės (4 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

džiūvėsėliai (keli šaukštai)

graikiniai riešutai (sauja)

druska (žiupsnis)

miltai (pora šaukštų)

Gaminimas

:

Bulves išvirkite ir dar karštas sutrinkite su šakute, kol neliks gumuliukų. Į jas dėkite susmuklintus riešutus, džiūvėsėlius, druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Iš formuokite blynelius ir juos pavolioję džiūvėsėliuose kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Iškepusius blyniukus dėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekti galite įvairiai: su jogurtu, su pienu ar kefyru.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)