Traškūs virtų bulvių blyneliai su graikiniais riešutais

Perskaitytas kartų: 2520

Ingredientai

:

bulvės (4 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

džiūvėsėliai (keli šaukštai)

graikiniai riešutai (sauja)

druska (žiupsnis)

miltai (pora šaukštų)

Gaminimas

:

Bulves išvirkite ir dar karštas sutrinkite su šakute, kol neliks gumuliukų. Į jas susmuklintus graikinius riešutus, , druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Iš masės formuokite blynelius ir juos pavolioję džiūvėsėliuose kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Iškepusius blyniukus ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekti galite įvairiai: su natūraliu jogurtu, su pienu ar kefyru.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)