Traškūs virtų bulvių blyneliai su graikiniais riešutais

Perskaitytas kartų: 2645

Ingredientai

:

bulvės (4 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

džiūvėsėliai (keli šaukštai)

graikiniai riešutai (sauja)

druska (žiupsnis)

miltai (pora šaukštų)

Gaminimas

:

Bulves išvirkite ir dar karštas sutrinkite su šakute, kol neliks gumuliukų. Į jas dėkite susmuklintus graikinius riešutus, džiūvėsėlius, druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. masės blynelius ir juos pavolioję džiūvėsėliuose kepkite gerai įkaitintame aliejuje. kepusius blyniukus dėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekti galite įvairiai: su natūraliu jogurtu, su pienu ar kefyru.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)