Širdelių bokštas su razinomis ir cinamonu

Perskaitytas kartų: 2468

Ingredientai

:

sviestas (250 g)

cukrus (3 šaukštai)

kiaušiniai (2 vnt.)

miltai (400 g)

kepimo miltaliai

cinamonas (1 šaukštelis)

razinos (50 g)

drugnas vanduo (125 ml.)

druska (žiupsnelis)

lašinukų gabalėlis

Gaminimas

:

Sviestą su cukrumi išsukite iki purumo, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir masę gerai išmaišykite iki kremo konsistencijos. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei cinamonu, viską suberkite į sviesto kremą, įpilkite vandens, sudėkite ir išplakite. Įkaitinkite , įtrinkite ją lašinukais ir kepkite širdeles, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)