Sinsan dalūnai (daloon)

Perskaitytas kartų: 3858

Ingredientai

:

vanduo (1 stiklinė)

miltai (5 šaukštai)

aliejus (1 šaukštas)

įdarui:

neriebus kiaulienos faršas (200 g)

rauginti kopūstai su morkom (200 g)

pomidorų padažas (2 šaukštai)

prieskoniai

pipirai

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus . Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušinam. Faršą pakepinam, tušintus kopūstus, įberiam prieskonių, druskos ir išmaišome. Ant lietinio dedame šaukštą , galus užlenkiam ir visą blyna susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitinta alieju, kol graziai pagels. Aliejaus turi buti, kad apsemtų bent pusė . Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)