Sinsan dalūnai (daloon)

Perskaitytas kartų: 3987

Ingredientai

:

vanduo (1 stiklinė)

miltai (5 šaukštai)

aliejus (1 šaukštas)

įdarui:

neriebus kiaulienos faršas (200 g)

rauginti kopūstai su morkom (200 g)

pomidorų padažas (2 šaukštai)

prieskoniai

pipirai

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus. Raugintus kopūstus su ir pomidorų padažu patušinam. pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, įberiam prieskonių, druskos ir išmaišome. Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyna susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitinta alieju, kol graziai pagels. Aliejaus turi buti, kad apsemtų bent pusė dalūnų. būtų dėti į gruzdintuvę.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)