Ravioliai

Perskaitytas kartų: 3498

Ravioliai

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (2 stilinės)

kiaušiniai (1 vnt)

vanduo (2/3 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

įdarui:

pievagrybiai (200 g)

svogūnai (2 vnt)

aliejus (2 šaukštai)

kiaušinio trynys (1 vnt)

malti džiūvėsėliai (2 šaukštai)

pipirai

druska

Gaminimas

:

Nuplautus ir nuvalytus pievagrybius bei svogūnus iškepti aliejuje, , įmušti trynį, suberti maltus džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pipirais. užmaišyti tešlą, išminkyti ją ir plonai iškočioti, po to taurele išspausti mažus ritinėlius, ant kekvieno uždėti įdaro porciją (lazdyno riešuto ), pridengti kitu ritinėliu ir kruopščiai sulipdyti kraštus. Virti keletą minučių pasūdytame vandenyje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)