Prancūziškos galetės

Perskaitytas kartų: 3654

Prancūziškos galetės

Ingredientai

:

grikių miltai (250 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

druska (pagal skonį)

šaltas vanduo (puodelis)

lydytas sviestas (40 g.)

norimi ingredientai įdarui pvz. kumpis, sūris ar kt.

Gaminimas

:

Sumaišyti miltus, kiaušinius, druskos, vandenį, sviestą. Palikti viska dviems valandoms. Iškepti blynus per visą keptuvės plotį, stengiantis kuo geriau išlaiktyti . Į vidų dedame norimus ingredientus, tokius kaip kumpio griežinėliai, , pievagrybiai. Sulankstyti į 4 dalis, centrą paliekant atvirą ir neatidengtą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:
(1)


Jurgita: Nesupratau pabaigos... "atvirą ir neatidengtą"... Tai, mano galva, gali buti atviras arba uzdengtas... o kaip ir toks ir toks vienu metu...
2011-10-11 00:42

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas