Naminiai koldūnai

Perskaitytas kartų: 5903

Ingredientai

:

kvietiniai miltai (2 stiklinės)

karštas vanduo (0.5 stiklinės)

vanduo (0,33 stiklinės)

kiaulienos faršas (400 g.)

svogūnai (0.5 vieneto)

druska

malti juodieji pipirai

Gaminimas

:

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka ir stiklinė). Smulkiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druka ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir gerai išmaišome. Į iš tešlos skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)