Moliūgų blynai

Perskaitytas kartų: 3532

Ingredientai

:

miltai (keli šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

pienas (1 stiklinė)

druskos (žiupsnelis)

cukrus (keli šaukštai)

moliūgo minkštimas (200 g.)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Moliūgą nulupame ir išimame sėklas, supjaustome nedideliais ganaliukais ir 190 0C orkaitėje kepame tuos gabaliukus. Tuomet juos kiek įmanoma nusunkiame, kad skystimo būtų, pagal skonį su cukrumi. Išplakame kiaušinį, pilame pieno ir miltų, ir gerai maišome, paskaniname žiupsneliu druskos ir galiausiai įmaišome moliūgų masę. Šaukštu kabiname ir dedame į keptuvėje gerai įkaitintą aliejų. Kepame iš pusių, kol gražiai aprus. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)