Lietiniai su varške ir bananais

Perskaitytas kartų: 13356

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (2 nubraukti v.š.)

aliejus (2 v.š.)

pienas (4 v.š.)

persijoti miltai (200 g)

šaltas vanduo (400 ml)

druska (žiupsnelis)

įdarui:

varškė (2 pakeliai po 180 g)

bananai (1-2 vnt.)

rudas cukrus (1-3 v.š.)

Gaminimas

:

Šiuos visus ingredientus . Tada pilam persijotus miltus ir tirštą tirštą tešlą. Dabar jau pilam 400 ml šalto vandens (pradžioje gal pilkite 320 ar 350 ml, nes skirtingi miltai skirtingai imlūs drėgmei, o dar geriau blynų i leisti pastovėti pusvalandį, kad miltai gerai išbrinktų, tuomet tirštesnė ir galima daugiau vandens įpilti). Pamaišom pamaišom, pasidarom tinkamo tirštumo, bet ne per skystus. Ir viskas – kepam. Varškę ištrinti su ir ruduoju cukrumi. Po šaukštą masės dėti ant lietinio ir užlankstyti. Apkepti įkaitintame aliejuje. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)