Lietiniai su mėsos įdaru

Perskaitytas kartų: 2447

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (200 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

pienas (250 ml.)

druska (žiupsnelis)

įdarui:

malta jautiena (200 g.)

kiaušinis (1 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

sviestas (2 šaukštai)

grietinė (3 šaukštai)

kečupas (3 šaukštai)

česnakas (2 skiltelės)

petražolės (2 šaukštai)

aliejus

druska

pipirai

Gaminimas

:

Užmaišykite tešlą iš pieno, kiaušinių, miltų, žiupsnelio druskos ir palikite 30 minučių. Tuomet iškepkite lietinius. Smulkintą ir papriką pakepkite svieste, po to mėsą, kiaušinį, kečupą, grietinę, petražoles, smulkintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite. Ant lietinių dėkite paruošto įdaro, gražiai susukite ir apskrudinkite aliejuje. Galite tiekti su virtomis .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)