Lietiniai su bananais

Perskaitytas kartų: 2459

Ingredientai

:

miltai

kiaušiniai (2 vnt.)

vanduo

druska (žiupsnis)

cukrus (4 - 5 šaukštai)

vanilinio cukraus (pusė šaukštelio)

džiuvėselių

bananai:

Gaminimas

:

Tešlą lietiniams sumaome miltų, kiaušinių, cukraus bei druskos ir vanilinio cukraus. Visus ingridientų kiekius imkite tokius, kiek blynelių norėsite kepti. Pirmiausia kiaušinius gerai plakite su vaniliniu cukrumi, druska ir cukrumi, tuomet berkite miltus ir pilkite vandens. Maykite kol masė taps vientisa, ji neturi būti labai tiršta ar per skysta. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pilame po samtį tešlos į keptuvę, ir kepame didelius blynus. Tuo pat metu galite pasiruošti bananus, juos supjaustydami į kelias dalis. Po to į kepusius blynus vyniojame banano ir susukame. Galiausiai, dar papildomai plakame kiaušinį ir į lekštę įsipilame džiuvėsių, padarytus blyneius pamirkome į kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiuvėsiuose. Po to kepame su daug aliejaus (jo įpilkite daugiau, kad jie galėtų gražiai apksrusti). su plakta grietinėle! Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)