Lietiniai su bananais

Perskaitytas kartų: 2580

Ingredientai

:

miltai

kiaušiniai (2 vnt.)

vanduo

druska (žiupsnis)

cukrus (4 - 5 šaukštai)

vanilinio cukraus (pusė šaukštelio)

džiuvėselių

bananai:

Gaminimas

:

Tešlą lietiniams sumaišome iš miltų, kiaušinių, cukraus bei druskos ir vanilinio cukraus. Visus ingridientų kiekius imkite tokius, kiek blynelių iškepti. Pirmiausia kiaušinius gerai išplakite su vaniliniu cukrumi, druska ir cukrumi, tuomet berkite miltus ir pilkite vandens. Maišykite kol masė taps vientisa, ji neturi būti labai tiršta ar per skysta. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pilame po samtį tešlos į keptuvę, ir kepame didelius blynus. Tuo pat metu galite pasiruošti bananus, juos į kelias dalis. Po to į iškepusius blynus vyniojame banano gabaliukus ir susukame. Galiausiai, dar papildomai išplakame ir į lekštę įsipilame džiuvėsių, padarytus blyneius pamirkome į kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiuvėsiuose. Po to kepame keptuvėje su daug aliejaus (jo įpilkite daugiau, kad jie galėtų gražiai apksrusti). Patiekite su plakta grietinėle! Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)