Lietiniai blynai su mėsa

Perskaitytas kartų: 8646

Ingredientai

:

miltai (250 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (0,5 l.)

virta mėsa (300 g.)

svogūnai (1 vnt.)

druska

Gaminimas

:

Miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.
Virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome. Ant kiekvieno lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro, suviniojame. Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Įvertink:
3.7/5 (balsavo: 3)