Lietiniai blynai su aguonom

Perskaitytas kartų: 3751

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

grietinė (1 šaukštas)

cukrus (1 šaukštas)

pienas (1 stiklinė)

aguonos (1/4 stiklinės)

cinamonas (žiupsnelis)

vanilinis cukrus (žiupsnelis)

miltai

džiuvėsėliai

aliejus kepimui

Gaminimas

:

Kiaušinis išplakami, supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame lietinius blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius lietinius susukame vamzdeliu, pamirkome į kiaušinio plakinį ir džiūvėsėliais. Tik as vamzdelius dar per puse perpjoviau. įkaitintame aliejuje ar margarine, kol gražiai apskrus. Patiekiame su naminiu jogurtu. ji pasigaminsite taip: 1 litra kefyro, sumaisyti su 200 g. grietines ir 200 g. megiamos uogiens. viska gerai issukti. Skanaus

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)