Lietiniai blynai su aguonom

Perskaitytas kartų: 3574

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

grietinė (1 šaukštas)

cukrus (1 šaukštas)

pienas (1 stiklinė)

aguonos (1/4 stiklinės)

cinamonas (žiupsnelis)

vanilinis cukrus (žiupsnelis)

miltai

džiuvėsėliai

aliejus kepimui

Gaminimas

:

Kiaušinis , supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius susukame vamzdeliu, pamirkome į kiaušinio plakinį ir apkočiojame džiūvėsėliais. Tik as vamzdelius dar per puse perpjoviau. Kepame įkaitintame aliejuje ar margarine, kol gražiai apskrus. Patiekiame su naminiu . ji taip: 1 litra kefyro, sumaisyti su 200 g. grietines ir 200 g. megiamos uogiens. viska gerai issukti. Skanaus

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)