Koldūnai su jautiena

Perskaitytas kartų: 3942

Ingredientai

:

sviestas (1 šaukštas)

jautienos faršas (900 g)

miltai (450 g)

kiaušiniai (3 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

druska

vanduo (6 šaukštai)

Gaminimas

:

Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus plonai ir supjaustyti mažais apskritimais. Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal skonį įberti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.Imti mėsa nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos apskritimų vidurio. Apskritimų kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį.Virti tol kol visi koldūnai iškyla į vandens paviršių ir dar pavirti 3-5 minutes. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)