Kepti koldūnai

Perskaitytas kartų: 12620

Ingredientai

:

kiaušiniai (3 vnt.)

vanduo (6 šaukštai)

druska

miltai (400-500 g.)

malta kiauliena (600 g.)

svogūnas (1 vnt.)

sviestas (1 šaukštas)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. likusius miltus plonai iškočioti ir supjaustyti apskritimais. Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant . Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti prieskonių ir gerai išmaišyti. Dabar imti mėsa nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti. Puode įkaitinti aliejų ir dėti koldūnus. Skrudinti, ol gražiai aprus. Patiekti su česnakiniu baltuoju padažu. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)