Graikiški virtiniai

Perskaitytas kartų: 2356

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (400 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

druska

Įdarui:

rikota (200 g.)

parmezanas (50 g.)

fermentinis sūris (50 g.)

kiaušinis

malti pipirai

druska

Gaminimas

:

Rikotą sumaišykite su kitais tarkuotais sūriais, kiaušiniu ir druska bei pipirais. Nusijokite miltus į kalnelį ant stalo, berkite žiupsnelį druskos, padarykite duobutę ir kiaušinius. Užminkykite kietą elastingą tešlą. Uždenkite ją švariu rankšluosčiu ir 30 min. palikite. Iškočiokite iš tešlos ploną lakštą ir išspauskite skritulius, ant kiekvieno dėkite po truputį įdaro, kraštus ištepkite kiaušinio plakiniu ir virtinius. Virkite 5 - 6 minutes pasūdytame vandenyje, išgriebkite į dubenį, apliekite tirpintu sviestu, pabarstykite smulkintais žalumynais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)