Dangiškai purūs blynai

Perskaitytas kartų: 4897

Ingredientai

:

miltai (250 ml)

kefyras (250 ml)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (1 šaukštas)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

tirpintas sviestas (1 šaukštas)

druska (žiupsnelis)

Gaminimas

:

Į didelį dubenį persijokite , cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje suplakite , kiaušinius ir tirpintą sviestą. Skystą mišinį palengva supilkite į nuolat . Gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa. Įkaitinkite keptuvę, prieš kepdami pirmą partiją blynų plonai patepkite ją sviestu. Dėkite po šaukštą tešlos į keptuvę, kepkite, kol tešlos paviršiuje pradės kilti burbuliukai, o pats blyno paviršius šiek tiek apsausės, .

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)