Blynų tortas su pieniškomis dešrelėmis

Perskaitytas kartų: 3423

Ingredientai

:

lietiniams:

miltai (200 g)

pienas (0,5 l)

kiaušiniai (2 vnt.)

druska (žiupsnelis)

aliejus (kepimui)

Įdarui:

pieniškos dešrelės

fermentinis sūris

pomidoras

Gaminimas

:

Iš duotųjų produktų iškepti nevisai lietinius blynus. Dešreles susmulkinti kubeliais arba apskritimais. Fermentinį sūrį sutarkuoti rupia tarka. Ant skardos ištiestos kepimo popieriumi tiesti vieną lietinį, ant jo išdėlioti ar pabarstyti smulkintų pieniškų dešrelių, užbarstyti tarkuotu sūriu ir uždengti kitu lietiniu. Taip sluoksniuoti iki pat paskutinio lietinio. Ant viršaus išdėlioti pomirorų riekeles ir dar trupučiu sūrio. Paruoštą blynų tortą ir orkaitę ir kepti, kol sūris išsilydys.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)