Blyneliai su varške, obuoliais ir cinamonu

Perskaitytas kartų: 13312

Ingredientai

:

kiaušinis (2 vnt.)

miltai (200 g)

aliejus (šlakelis)

pienas (2 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

cukrus (2 šaukštai)

varškė (200 g)

obuolys (1 vnt.)

cinamonas (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Lietiniams visus produktus (kiaušinius, miltus, pieną, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių iškepti blynus. Varškę sutrinti su ckrumi, suberti kubeliais pjaustytus obuolius, cinamoną ir gerai išmaišyti. Ant blynelių dėti po šaukštą , sulankstyti blynus į kvadratėlius ir sudėti į kepimo formą. Šauti į vitunio karštumo ir kepti apie 15 minučių. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Tiekti su obuolių džemu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)