Blyneliai su varške, obuoliais ir cinamonu

Perskaitytas kartų: 12481

Ingredientai

:

kiaušinis (2 vnt.)

miltai (200 g)

aliejus (šlakelis)

pienas (2 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

cukrus (2 šaukštai)

varškė (200 g)

obuolys (1 vnt.)

cinamonas (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Lietiniams visus produktus (kiaušinius, miltus, pieną, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių iškepti blynus. Varškę sutrinti su ckrumi, suberti pjaustytus obuolius, cinamoną ir gerai išmaišyti. Ant blynelių dėti po šaukštą , sulankstyti blynus į kvadratėlius ir į kepimo formą. Šauti į vitunio karštumo orkaitę ir kepti apie 15 minučių. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Tiekti su obuolių džemu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)