Blyneliai su varške, obuoliais ir cinamonu

Perskaitytas kartų: 13047

Ingredientai

:

kiaušinis (2 vnt.)

miltai (200 g)

aliejus (šlakelis)

pienas (2 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

cukrus (2 šaukštai)

varškė (200 g)

obuolys (1 vnt.)

cinamonas (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Lietiniams visus produktus (kiaušinius, miltus, pieną, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių masės iškepti blynus. Varškę sutrinti su ckrumi, suberti kubeliais pjaustytus obuolius, cinamoną ir gerai . Ant blynelių dėti po šaukštą masės, sulankstyti blynus į kvadratėlius ir į kepimo . Šauti į vitunio orkaitę ir kepti apie 15 minučių. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Tiekti su obuolių džemu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)