Blyneliai su varške, obuoliais ir cinamonu

Perskaitytas kartų: 12827

Ingredientai

:

kiaušinis (2 vnt.)

miltai (200 g)

aliejus (šlakelis)

pienas (2 stiklinės)

druska (žiupsnelis)

cukrus (2 šaukštai)

varškė (200 g)

obuolys (1 vnt.)

cinamonas (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Lietiniams visus produktus (, miltus, pieną, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių masės iškepti blynus. Varškę sutrinti su ckrumi, suberti kubeliais pjaustytus obuolius, cinamoną ir gerai išmaišyti. Ant blynelių dėti po šaukštą masės, sulankstyti blynus į kvadratėlius ir sudėti į kepimo formą. Šauti į vitunio karštumo orkaitę ir kepti apie 15 minučių. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Tiekti su džemu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)