Blyneliai su varške

Perskaitytas kartų: 2949

Ingredientai

:

miltai (300 g)

kiaušiniai (3 vnt.)

cukrus (100 g)

varškė (200 g)

vanduo (100 ml)

grietinė (200 g)

druska (žiupsnelis.)

pienas (pusė stiklinės.)

aliejus (kepimui.)

Gaminimas

:

1 Užsimaišom blynų tešlą iš miltų, vandens, kiaušinių, druskos ir pieno. Varškę pertriname. 2 Įkaitiname keptuvę su . šaukštą tešlos, kelias sekundes pakepame uždedame varškės ir vėl ant pilame tešlos, apkepame abi puses. Taip iškepame visus blynus. 3 Blynus patiekiame su grietinės ir cukraus padažiuku. (tiesiog sumaišome grietinę su cukrumi). SKANAUS!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)