Blyneliai su varške

Perskaitytas kartų: 3369

Ingredientai

:

lietiniai (8 vnt)

įdarui:

varškė (400-500 g)

kiaušiniai (3 vnt)

džiuvėsiai (1 šaukštas)

saldi grietinėlė (250 ml)

sviestas arba margarinas

grietinė (100-200 ml)

druska

cukrus

Gaminimas

:

Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su 2 kiaušiniais, pagardinkite cukrumi, druska ir krėskite po šaukštelį šios masės ant kiekvieno blyno. Suvyniokite vamzdelius arba sulankstykite vokelius, aptepkite juos likusio tryniu, apvoliokite džiūvėsėliuose, apkepkite karštame svieste arba margarine iš abiejų pusių. Paskui sudėkite blynelius į gilią sviestu iškeptą keptuvę, apipilkite grietine ir į neaukštos temperatūros orkaitę 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)