Blyneliai su varške

Perskaitytas kartų: 3293

Ingredientai

:

lietiniai (8 vnt)

įdarui:

varškė (400-500 g)

kiaušiniai (3 vnt)

džiuvėsiai (1 šaukštas)

saldi grietinėlė (250 ml)

sviestas arba margarinas

grietinė (100-200 ml)

druska

cukrus

Gaminimas

:

Varškę pertrinkite per ir sumaišykite su 2 kiaušiniais, pagardinkite cukrumi, druska ir krėskite po šios masės ant kiekvieno blyno. Suvyniokite vamzdelius arba sulankstykite vokelius, aptepkite juos išsuktu likusio kiaušinio tryniu, apvoliokite džiūvėsėliuose, apkepkite karštame svieste arba margarine iš abiejų pusių. Paskui sudėkite blynelius į gilią sviestu iškeptą keptuvę, apipilkite grietine ir šaukite į neaukštos temperatūros orkaitę 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)