Blyneliai su krabų lazdelėmis

Perskaitytas kartų: 5105

Ingredientai

:

miltai (250 ml)

pienas (350 ml)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (žiupsnelis)

aliejus (2 šaukštai)

krabų lazdelės arba krabų mėsa (pakelis)

sūris „Mocarela“ ar pan. (200 g)

majonezas (1- 2 v. š .)

šviežūs kapoti krapai (ryšelis)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus ir išmaišyti skystą tešlą. Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)