Blyneliai "Crepes Suzette"
Ingredientai
:
miltai (250 g.)
kiaušiniai (4 vnt.)
lydytas sviestas (50 g.)
pienas (500 ml.)
druska (0,5 šaukštelio)
romo esensija
vanilinis cukrus (1 šaukštelis)
Gaminimas
:Mikserio pagalba išmaišyti miltus ir kiaušinius, vanilinį cukrų, ir supilti pieną. Įlašinti keletą lašų romo esencijos (
) ir supilti išlydytą šiek tiek atvėsintą
- maišyti tol kol neliks gumulėlių - tešla turi būti vienalytė ir vos skystesnė nei lietinių blynelių. Prieš kepant palikti tešlą šaltai ( šaldytuve) 1 val. Tuomet kepti kaip lietinius blynelius. Suvynioti į trikampį ir patiekti pagal
su įvairiom uogienėm ar pan. Aš mėgstu su klevų sirupu ir aviečių uogiene. Skanaus :)
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Blynai, virtiniai
- Miltiniai blynai, lietiniai
|
Kepimas
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
Pieno produktai
- Pienas
|
Prancūziški patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.