Blynai su obuoliais

Perskaitytas kartų: 4521

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (2 a. š.)

pienas (200 ml)

miltai (300 g)

kepimo milteliai (1 a. š.)

tirpintas sviestas (60 g)

tarkuoti obuoliais (2 vnt.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

sviestas (kepimui)

medus

aguonos

obuoliai

Gaminimas

:

Kiaušinius suplakti su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada supilti ir lengvai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Miltų mišinį supilti į tešlą ir gerai išsukti. Į tešlą sudėti tarkuotus burokine tarka obuolius. Lengvai įkaitusią keptuvę sviestu ir kepti nedidelius blynelius. Blyneliai gerai kyla ir kepa pakankamai greitai. dėti vieną ant kito, kad greit nepraauštų ir skaninti medumi bei aguonomis. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)