Blynai su obuoliais

Perskaitytas kartų: 4473

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (2 a. š.)

pienas (200 ml)

miltai (300 g)

kepimo milteliai (1 a. š.)

tirpintas sviestas (60 g)

tarkuoti obuoliais (2 vnt.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

sviestas (kepimui)

medus

aguonos

obuoliai

Gaminimas

:

Kiaušinius suplakti su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada pieną ir lengvai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Miltų mišinį į tešlą ir gerai išsukti. Į tešlą sudėti tarkuotus burokine tarka obuolius. Lengvai keptuvę patepti sviestu ir kepti nedidelius blynelius. Blyneliai gerai kyla ir kepa greitai. Iškepusius dėti ant kito, kad greit nepraauštų ir skaninti medumi bei aguonomis. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)