Blynai su obuoliais

Perskaitytas kartų: 4385

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (2 a. š.)

pienas (200 ml)

miltai (300 g)

kepimo milteliai (1 a. š.)

tirpintas sviestas (60 g)

tarkuoti obuoliais (2 vnt.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

sviestas (kepimui)

medus

aguonos

obuoliai

Gaminimas

:

Kiaušinius suplakti su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada supilti pieną ir lengvai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Miltų mišinį supilti į tešlą ir gerai išsukti. Į tešlą sudėti tarkuotus burokine tarka obuolius. Lengvai įkaitusią keptuvę patepti sviestu ir kepti . Blyneliai gerai kyla ir kepa pakankamai greitai. Iškepusius dėti vieną ant kito, kad greit nepraauštų ir skaninti medumi bei aguonomis. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)