Blynai su obuoliais

Perskaitytas kartų: 4563

Ingredientai

:

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (2 a. š.)

pienas (200 ml)

miltai (300 g)

kepimo milteliai (1 a. š.)

tirpintas sviestas (60 g)

tarkuoti obuoliais (2 vnt.)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

sviestas (kepimui)

medus

aguonos

obuoliai

Gaminimas

:

Kiaušinius suplakti su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada supilti pieną ir lengvai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo ir vanilinį cukrų. Miltų supilti į tešlą ir gerai išsukti. Į tešlą sudėti tarkuotus burokine tarka obuolius. Lengvai įkaitusią keptuvę patepti sviestu ir kepti nedidelius blynelius. Blyneliai gerai kyla ir kepa pakankamai greitai. Iškepusius dėti vieną ant kito, kad greit nepraauštų ir medumi bei aguonomis. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)