Amerikietiški blyneliai

Perskaitytas kartų: 6292

Ingredientai

:

kiaušiniai (3 vnt.)

miltai (115 g.)

pienas (140 ml.)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

druska

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų. Į dubenį su tryniais beriame miltus, kepimo miltelius (kepimo miltelių dadame šaukštelį su kaupu), pilame pieną ir užmaišome tešlą. Kiaušinio baltymus su druska išplakame iki standžių putų ir sukrečiame į tešlą. Išmaišome ir galime pradėti kepti blynelius. Keptuvę įkaitiname, įdedame truputėlį sviesto ir kepame blynelius. Kadangi nebus daug, blyneliai apskrus. Blynelius galime kepti su įvairiom uogom ir vaisiais (bananais, mėlynėmis, obuoliais ir kt.). Jei kepsite su ar vaisiais, į keptuvę dėkite tešlos, ir kol viena pusė kepa, ant viršaus berkite vaisius, uogas. Tada blynelį apverskite ir apkepkite kitą pusę. Valgykite su uogiene, klevų sirupu.

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)

Komentarai:
(2)


rugile: labai skanus blynelei
2012-11-18 10:55

Svečias: Visu pirma, Amerikietiskus blynelius kepa ant sausos keptuves, o ne ant sviesto ar aliejaus, o antra ten nededa pieno, o deda kefyra, bent jau toks yra tradiciniu amerikietisku blyneliu receptas
2011-03-06 19:25

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas