Violetinis ryžių ir varškės pudingas

Perskaitytas kartų: 2541

Ingredientai

:

ryžių dribsniai (0,5 stikl.)

varškė (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

cukrus (2 v. š.)

mėlynių uogienė (2 v. š.)

džiūvėsėliai (2 v. š.)

sviestas (2 v. š.)

cinamonas (0,5 a. š.)

druska

Gaminimas

:

Išvirti dribsnių košę arba sunaudoti nesuvalgytus likučius. Gerai varškę, košę, kiaušinio trynį, cukrų ir druską. Sudėti uogienę, įberti cinamono, 1-2 šaukštus džiūvėsėlių, sudėti standžiai išplaktą baltymą ir atsargiai išmaišyti. Sukrėsti į išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą dubenį, ant viršaus uždėti sviesto gabaliukų. Statyti ant puodo su vandeniu ir virti garuose apie 1 val.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)