Varškės apkepas su ryžių dribsniais

Perskaitytas kartų: 2157

Ingredientai

:

varškė (2 pakeliai)

ryžių dribsniai (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (0,5 stiklinės)

cukrus (pagal skonį)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

druska (žiupsnelis)

sviestas (1 v. š.)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

Gaminimas

:

Ryžių dribsnius užmerkti su šiltu pienu ir palikti išbrinkti. Varškę trinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniais iki vientisos masės. Supilti ryžių dribsnius su pienu ir išmaišyti. Kepimo skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Varškės masę į paruoštą skardą ir kepti apie 30 min 180 laipsnių . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)