Varškės apkepas su ryžių dribsniais

Perskaitytas kartų: 1198

Ingredientai

:

varškė (2 pakeliai)

ryžių dribsniai (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (0,5 stiklinės)

cukrus (pagal skonį)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

druska (žiupsnelis)

sviestas (1 v. š.)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

Gaminimas

:

Ryžių užmerkti su šiltu pienu ir išbrinkti. Varškę trinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniais iki vientisos masės. Supilti ryžių su pienu ir išmaišyti. Kepimo skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Varškės masę supilti į paruoštą skardą ir kepti apie 30 min 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)