Varškės apkepas su ryžių dribsniais

Perskaitytas kartų: 1807

Ingredientai

:

varškė (2 pakeliai)

ryžių dribsniai (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (0,5 stiklinės)

cukrus (pagal skonį)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

druska (žiupsnelis)

sviestas (1 v. š.)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

Gaminimas

:

Ryžių dribsnius užmerkti su šiltu pienu ir palikti išbrinkti. Varškę trinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniais iki vientisos . Supilti ryžių dribsnius su pienu ir . Kepimo skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Varškės masę supilti į skardą ir kepti apie 30 min 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)