Varškės apkepas su ryžių dribsniais

Perskaitytas kartų: 1345

Ingredientai

:

varškė (2 pakeliai)

ryžių dribsniai (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (2 vnt.)

pienas (0,5 stiklinės)

cukrus (pagal skonį)

vanilinis cukrus (1 a. š.)

druska (žiupsnelis)

sviestas (1 v. š.)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

Gaminimas

:

Ryžių dribsnius užmerkti su šiltu pienu ir išbrinkti. Varškę trinti su , vaniliniu , druska ir kiaušiniais iki masės. Supilti ryžių dribsnius su pienu ir išmaišyti. Kepimo skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Varškės masę supilti į paruoštą skardą ir kepti apie 30 min 180 laipsnių . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)