Varškės apkepas su obuoliais

Perskaitytas kartų: 3992

Ingredientai

:

varškė (0,5 kg)

kiaušiniai (4 vnt.)

sviestas (100 g)

cukrus (2-3 šaukštai)

vanilinis cukrus (2 šaukštai)

manų kruopos (3 šaukštai)

pienas (0,5 stiklinės)

razinos (sauja)

obuoliai (3 vnt.)

Gaminimas

:

Manus pamerkti į pieną pusvalandžiui. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi - pilti į varškę, išmaišyti. Sviestą ištirpdyti ir supilti į varškę, išmaišyti. Krėsti manų kruopos. nuplikyti, nusausinti ir suberti į varškės masę. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Kepimo indą ištepti ir pabarstyti džiūvėsėliais arba iškloti kepimo popieriumi, pilti pusę varškės masės, išdėlioti obuolių skiltelių sluoksnį ir ant jų supilti likusią varškės masę. Kepti vidutinėje temperatūroje apie 30-40 min. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)