Varškės apkepas

Perskaitytas kartų: 3456

Ingredientai

:

varškė ( 2 pakeliai)

manų kruopos (4 šaukštai)

pienas (0,5 stiklinės)

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (5 - 6 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 šaukštelis)

sviestas (40 g)

druska

džiūvėsėliai

Gaminimas

:

Suberti manus į puodelį ir pripilti pieno.Išmaišyti, palikti brinkti. Atskirti kiaušinių nuo trynių. 4 trynius išsukti su , vaniliniu ir druska.Viską gerai išmaišyti. Sviestą išlyditi. Tada jį suberti į trynių masę. Ten pat varškę ir supilti manus. Ir vėl viską išmaišyti. Gerai išsukti kiaušinių .Juos supilti į bendrą masę ir atsargiai išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiuvėsėliais. Masę supilti į kepimo formą ir įdėti į orkaitę, kepti 180C. Apie 30-35 minutes. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)