Stintų apkepas

Perskaitytas kartų: 3028

Stintų apkepas

Ingredientai

:

stintos (1 kg)

pievagrybiai (100 g)

svogūnai (3 vnt.)

pienas (100 ml)

fermentinis sūris (50 g)

kiaušinis (1 vnt.)

miltai (1 valg. šaukšt.)

sviestas (50 g)

majonezas

aliejus

pomidorų padažas

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Žuvis išvalykite, pasūdykite, apibarstykite miltais ir iškepkite su aliejumi. Svogūnus bei pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite. Kiaušinį su pienu su trupučiu pomidorų . Į karščiui atsparų indą susluoksniuokite žuvis su grybu ir svogūnu mišiniu, apliekite plakiniu. Peiliu pabadykite apkepą, kad plakinys geriau įsigertų. Viršų apdėliokite sviesto gabaliukais, aptepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Indą šaukite į 180C orkaitę ir kepkite, kol sukeps plakinys.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)