Spagečių ir maltos mėsos apkepas

Perskaitytas kartų: 11422

Ingredientai

:

spagečiai (250 g.)

malta mėsa (300 g.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

morka (1 vnt.)

pomidoras (1 vnt.)

sviestas (3 šaukštai)

miltai (3 šaukštai)

pienas (2 stiklinės)

fermentinis sūris (100 g.)

druska, pipirai, malta paprika (po žiupsnelį)

Gaminimas

:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje pakepinti maltą mesą, sudėti tarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir česnaką. Šiek tiek pakepinus, sudėti smulkintą pomidorą ir . Patroškinti apie 5-10 minučių. Puode sviestą, suberti miltus ir maišyti, kol gausis vientisa masė. Pamažu pilti pieną ir maišant virti, kol padažas sutirštės. Įberti druskos ir pipirų. Kepimo indą ištepti sviestu, ant dugno dėti pusę makaronų, juos gausiai sulaistyti padažu ir ant viršaus sudėti pusę mėsos padažo

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(3)


Q:
2012-10-14 03:13

Kepejėlė: Kažkodėl tik pusė recepto įsikėlė. Toliau vėl sluoksniuoti makaronus, paprastą ir mėsos padažą. Ant viršaus dėti tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti 180 C temp. apie 20 min.
2011-12-15 13:58

haha: geras receptas, o ka daryt su likusiom pusem ingredientu?? DD
2011-12-12 19:25

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas