Spagečių ir maltos mėsos apkepas

Perskaitytas kartų: 10944

Ingredientai

:

spagečiai (250 g.)

malta mėsa (300 g.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

morka (1 vnt.)

pomidoras (1 vnt.)

sviestas (3 šaukštai)

miltai (3 šaukštai)

pienas (2 stiklinės)

fermentinis sūris (100 g.)

druska, pipirai, malta paprika (po žiupsnelį)

Gaminimas

:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. pakepinti maltą mesą, sudėti tarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir česnaką. Šiek tiek pakepinus, sudėti smulkintą pomidorą ir prieskonius. Patroškinti apie 5-10 minučių. Puode išlydyti sviestą, miltus ir maišyti, kol gausis vientisa masė. Pamažu pilti pieną ir maišant virti, kol padažas sutirštės. Įberti ir pipirų. Kepimo indą ištepti sviestu, ant dugno dėti pusę makaronų, juos gausiai padažu ir ant viršaus sudėti pusę mėsos padažo

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(3)


Q:
2012-10-14 03:13

Kepejėlė: Kažkodėl tik pusė recepto įsikėlė. Toliau vėl sluoksniuoti makaronus, paprastą ir mėsos padažą. Ant viršaus dėti tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti 180 C temp. apie 20 min.
2011-12-15 13:58

haha: geras receptas, o ka daryt su likusiom pusem ingredientu?? DD
2011-12-12 19:25

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas