Skanus varškės apkepas

Perskaitytas kartų: 3219

Ingredientai

:

varškė (500 g)

kiaušinis (2 vnt.)

manų kruopos (3 šaukštai)

pienas (0,5 puodelio)

cukrus (5 šaukštai)

razinos (saujelė)

sviestas (skardai ištepti)

džiūvėsėliai (skardai pabarstyti)

vanilinis cukrus (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Manų pienu, kad išbrinktų. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Varškę gerai ištrinti, dėti kiaušinių trynius, manų , vanilinį cukrų, razinas (jas prieš tai nuplikyti verdančiu vandeniu) ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standumo, atsargiai į tešlą. Kepimo forma ištepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais, sudėti visą masę. Kepti 30-40 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)