Ryžių ir varškės apkepas su vaisiais

Perskaitytas kartų: 5657

Ingredientai

:

ryžiai (2 stikl.)

pienas (4 stikl.)

varškė (500 g.)

cukrus (1 stikl.)

kiaušiniai (6 vnt.)

obuoliai (5 vnt.)

razinos (200 g.)

vanilinis cukrus (žiupsn.)

grietinė (2 v. š.)

džiūvėsėliai (4 v. š.)

uogienė

Gaminimas

:

Ryžius išvirti su pienu. Košę atvėsinti, pertrintą varškę, išplaktus su cukrumi iki putų 4 kiaušinius, suberti vanilinį cukrų, razinas, nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius.Viską išmaišyti ir sukrėsti į riebalais išteptą ir pabarstytą kepimo formą. Pavirsių aptepti grietinės ir kiaušinių plakiniu. Pašauti į 220-230C orkaitę, kepti, kol dailiai pagels. Iškeptą tiekti su mėgstama uogiene ar grietine. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)