Moliūgų ir bananų pudingas

Perskaitytas kartų: 3898

Ingredientai

:

moliūgas (400 g)

bananai (3 vnt.)

džiovintos spanguolės (sauja)

kiaušiniai (2 vnt.)

manų kruopos (4 v. š.)

džiūvėsėliai (0,5 stikl.)

cukrus (4 v. š.)

cinamonas (1 a. š.)

sviestas (50 g)

citrinos sultys (3 v. š.)

Gaminimas

:

Moliūgą sutarkuoti morkų/burokų tarka. Bananus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su moliūgais, spanguolėmis. Berti cukrų, sudėti kiaušinių trynius. Suberti manų kruopas, džiūvėsėlius, , supilti citrinos sultis. Į tešlą įmaišyti standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrėsti į dubenį, išteptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais. Ant viršaus uždėti sviesto gabaliukų. Dubenį statyti ant puodo su vandeniu ir virti garuose apie 1,5 val., kol sutvirtės ir bus išviręs.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)