Mėsos apkepėlė su baklažanais

Perskaitytas kartų: 3639

Ingredientai

:

baklažanai (0,5 vnt)

svogūnai (0,5 vnt)

česnakai (1 skiltelė)

morkos (1 vnt)

pomidorų padažas (2 šaukštai)

malta mėsa (150 g)

fermentinis sūris (50 g)

druskos ir pipirai mėsai

Gaminimas

:

Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias . Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris apskrus. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)