Makaronų ir kiaulienos apkepas

Perskaitytas kartų: 3374

Ingredientai

:

makaronai (250 g.)

sviestas (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

pienas (250 ml.)

fermentinis sūris (250 g.)

konservuota kiauliena (1 skardinė)

druska, pipirai

Gaminimas

:

Makaronus iš anksto išvirti pasūdytame vandenyje ir nuvarvinti. Sūrį . Puode ant nedidelės ugnies ištirpinti sviestą, supilti miltus ir gerai išmaišyti. Tada supilti pieną, išmaišyti ir kaitinti kol sutirštės. Pagardinti druska, pipirais. Puodą nukelti nuo ugnies. pusę tarkuoto sūrio ir kiaulienos konservus. Tada makaronus gerai sumaišyti su gautu padažu, sudėti į karščiui atsparų indą, užberti likusį sūri ir kepti 220 C orkaitėje apie 10-15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)