Krevečių ir voveraičių apkelėlė

Perskaitytas kartų: 3296

Krevečių ir voveraičių apkelėlė

Ingredientai

:

šaldytos virtos krevetės (400 g)

virtos arba konservuotos voveraitės (200 g)

majonezas (3 šaukštai)

pomidorų padažas (3 šaukštai)

tarkuotas parmezanas (40 g)

sviestas (40 g)

šviežios prieskoninės žolelės

Gaminimas

:

Atšildytas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite . Sumaišykite su grybais. Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite su grybais. Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę. Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)