Kaimiški vėdarai

Perskaitytas kartų: 8887

Ingredientai

:

vidutinio dyžio kiaulės žarna

bulvės (500 g. )

druska

vegeta

taukai

Gaminimas

:

Žarną druskoje, keletai valandų. Bulves sutarkuokit, įberkyt vegetos, pasūdykit ir prikimškyt žarną, ją užrus abiejų pusių. Skardą patepkit taukais, įdėkit vedarus ir dar tepkit taukais. Kepkit apie 1.10 h.

Įvertink:
3.3/5 (balsavo: 4)

Komentarai:
(2)


as: ...jokiu vegetu nededu, druskyte pipiriukai, svogunas pakepintas su spirgiukais....va tada patys skaniausi vedarai...
2012-10-28 12:43

audronė: gražiai apskrudę,primena vaikystę,dabar tokių nedarau,reiks pasigaminti tik bijau kad vaikai šito nevalgys
2012-06-22 20:19

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas